Macji boter
Posvoji muco na daljavo
Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah
Super Čombe
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi Pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim
Preprečite prezgodnjo nosečnost - sterilizirajte svoje muce dovolj zgodaj.
Preprečite rojstvo neželenih mladičev - sterilizirajte in kastrirajte svoje živali.

Zadnje novice

Arhiv novic


Muce za posvojitev

Metka 24.01.2024
Metka

Anabel 07.11.2023
Anabel

Lara 12.10.2023
Lara

Joy 19.07.2023
Joy

Goya 22.05.2023
Goya

Snežka 17.05.2023
Snežka

Demeter 04.04.2023
Demeter

Riva 06.03.2023
Riva

Vse muce za posvojitev

IZA

IZA IZA

Spol: samička
Datum vnosa: 09.12.2017
Starost ob prihodu: 5 mesecev

Želiš postati moj boter?
Botri:
Katarina, Ljubljana
Nina, Ljubljana
Simona, SENOVO
Veronika, Šempeter
Sofia, Gradac
Lea, Laško
Melita, Murska Sobota
Mateja, Ig
Milena, Mengeš
5 anonimnih botrov

Iz srca hvala!

Iza je še ena, ki se je kot mladič znašla dobesedno na cesti in ki jo je ta cesta zaznamovala za vse življenje. Najdena je bila oktobra 2017 v Zalogu v zelo slabem stanju, z negibnim zadnjim delom telesa. Naslednji dan je bila na istem mestu najdena njena mačja sestrica, ki pa je imela več sreče in je bila umaknjena na varno, še preden bi se tudi sama znašla pod kolesi avtomobila. Sestrica je že v novem domu, Iza pa bo najbrž ostala za vedno pri nas.

Muca ima namreč zadnji tački hromi. Se pa s prednjima poganja, da jo je veselje gledati. Šiba sem in tja, obožuje kartonske praskalnike in uživa v dobri papici. V tej kar malo preveč, zato je zadnja leta na brezbriketni hrani, saj ji prekomerna teža pri njenem posebnem načinu gibanja ne dela usluge. Ji pa uslugo večkrat naredijo njeni cimri, ki ji z višje dvignjenih položajev solidarno priskrbijo tako zelo (ne)zaželene briketke.

Kljub svoji hromosti in pogostim vnetjem sečil je Iza videti zadovoljna. Njen pogled je vedno poln življenja, navihan in malo lumpast. Mi pa pobiramo za njo kakce in ji stiskamo mehur, tako kot pri drugih mucah s podobnimi težavami, ter ji tako že leta omogočamo kar se da mačke vredno bivanje.
 
Seveda pridejo tudi slabi dnevi, ko razmišljamo o prihodnosti in o smislu tega, da jo puščamo pri življenju. A ko začne kot vrtavka šibat po dveh tačkah, se igrat in nas spravljat v smeh, smisel hitro spet najdemo. Dokler naša Iza v življenju uživa, bomo mi skrbeli zanjo najbolje, kar le lahko. Hvaležni vam bomo, če nas boste pri tem podprli in postali botri tej naši prav posebni turbo Izi.


 

 

 



Nazaj