Macji boter
Posvoji muco na daljavo
Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah
Super Čombe
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi Pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim
Preprečite prezgodnjo nosečnost - sterilizirajte svoje muce dovolj zgodaj.
Preprečite rojstvo neželenih mladičev - sterilizirajte in kastrirajte svoje živali.

Zadnje novice

Arhiv novic


Muce za posvojitev

Metka 24.01.2024
Metka

Anabel 07.11.2023
Anabel

Lara 12.10.2023
Lara

Joy 19.07.2023
Joy

Goya 22.05.2023
Goya

Snežka 17.05.2023
Snežka

Demeter 04.04.2023
Demeter

Riva 06.03.2023
Riva

Vse muce za posvojitev

MAX

MAXMAX 2MAX 3MAX 4 MAX

Spol: samček
Datum vnosa: 17.12.2017
Starost ob prihodu: 10,5 let

Želiš postati moj boter?
Botri:
Nina, RIMSKE TOPLICE
Nataša, Škofja vas
Metka, Celje
Melissa, Starše
Tinkara, Borovnica
Jure, Šenčur
Žiga, Dolenja vas
Marko, Ljubljana
1 anonimen boter

Iz srca hvala!

Max je bil najden 9.11.2017 v Šentjurju v zelo slabem stanju. Garjast, shujšan, smrdljiv, z jezikom, ki mu je visel iz ust, ni bil prijeten ne očesu ne nosu. Šele po kopanju smo opazili, da je za neprijeten vonj kriv predvsem močen gnojen izcedek, ki se je stekal iz zajetne luknje na vratu. Muc je bil hospitaliziran, prejel je kompletno podporno terapijo, ob kastraciji mu je bil  odstranjen še edini zob, ki ga je takrat še imel. Vzorci v ustni votlini najdenih izrastkov so bili poslani na histološke preiskave, ki so pokazale, da izrastki niso rakasti.

Max se je po zdravljenju vrnil v začasno skrbništvo, kjer se je postopoma prelevil v pravega mačjega lepotca ter počasi spoznal, da je posodica s hrano vedno polna, četudi si jo deli z drugimi mucki. Mesece dolgo je negoval svoj kožušček, ob tem popolnoma zamenjal dlako ter se zredil za dva kilograma. Vzljubil je mačjo družbo, rad ima predvsem vse mladince,  ki jim služi kot termofor ter jih po svoje vzgaja. Rad se občasno poigra, najraje pa spi, kot se za šarmantnega mačjega gospoda njegovih let spodobi. Je pogumen muc, zelo pripaden svojemu človeku. Razen, kadar si ga ta dovoli odpeljati na veterinarski pregled. Teh res ne mara in ga pošteno razjezijo.

Max je izkušen in moder muc, ki uživa v prav vsakem dnevu, ki ga preživi na topli, varni in udobni postelji, brez stresa in nevarnosti, ki jih je bil deležen v prejšnjem življenju. Mi pa smo veseli in hvaležni, da smo ga našli še pravi čas in da mu lahko s pomočjo botrov nudimo vse tisto, česar prej ni bil deležen. 


 



Nazaj