Macji boter
Posvoji muco na daljavo
Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah
Super Čombe
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi Pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim
Preprečite prezgodnjo nosečnost - sterilizirajte svoje muce dovolj zgodaj.
Preprečite rojstvo neželenih mladičev - sterilizirajte in kastrirajte svoje živali.

Zadnje novice

Arhiv novic


Muce za posvojitev

Metka 24.01.2024
Metka

Anabel 07.11.2023
Anabel

Lara 12.10.2023
Lara

Joy 19.07.2023
Joy

Goya 22.05.2023
Goya

Snežka 17.05.2023
Snežka

Demeter 04.04.2023
Demeter

Riva 06.03.2023
Riva

Vse muce za posvojitev

Yago

Yago Yago

Spol: samček
Datum vnosa: 05.02.2021
Starost ob prihodu: 1 leto in 7 mesecev

Želiš postati moj boter?
Trenutno botrov: 0

Yago je prijazen, igriv, radoveden muc. Morda bi kdo pomislil, da je nevzgojen ali namerno nevljuden, ker obiske ljudi nemalokrat ignorantsko predremucka. A bi se takšen pomislec zelo zmotil. Yago je maček izvrstnih manir, v MaHersko šolo se je vpisal kmalu po prihodu marca 2020 in ves čas je imel same odlične ocene. Tudi pri bodočih posvojiteljih bo gotovo doktoriral z odliko. A čeprav na pogled ni nič drugačen od vseh ostalih muc, ga od cimrov loči bistvena razlika – Yago je namreč gluh. To pa je le dejstvo, podatkovna zanimivost in zadovoljivo opravičilo za morebitne pomislece.

Yagova gluhota prav nič ne vpliva na njegov karakter ali splošna zanimanja. Rad ima dobro hrano, uživa v odkrivanju novih igrač, z veseljem se poigra z mačjimi prijatelji. Če bi bil človek, bi se verjetno izučil za bagerista ali postal rudar. Obiskov peščenega stranišča se namreč loteva z doslednostjo in neusahljivo vnemo – koplje tako zagnano, da pesek včasih kar frči po zraku.

Išče skupen dom s sestrico Goyo, s katero sta še vedno zelo navezana. Dokler ne najdemo kavča zanju pa bo vesel pomoči mačjih botrov – da bomo z njihovo pomočjo čim bolj na debelo nasuli pesek, napolnili skodelice in mehko postlali ležišča, na katerih Yago tako brezskrbno prespi našo prisotnost. 



Nazaj