Macji boter
Posvoji muco na daljavo
Veterina MH
Veterina MH, kvalitetne veterinarske storitve po ugodnih cenah
Super Čombe
Super Čombe - z nakupi pomagate brezdomnim mucam

Forumi Pomagamo Živalim
Forumi Pomagamo živalim
Preprečite prezgodnjo nosečnost - sterilizirajte svoje muce dovolj zgodaj.
Preprečite rojstvo neželenih mladičev - sterilizirajte in kastrirajte svoje živali.

Zadnje novice

Arhiv novic


Muce za posvojitev

Caramella 15.05.2024
Caramella

Metka 24.01.2024
Metka

Anabel 07.11.2023
Anabel

Lara 12.10.2023
Lara

Joy 19.07.2023
Joy

Goya 22.05.2023
Goya

Snežka 17.05.2023
Snežka

Demeter 04.04.2023
Demeter

Vse muce za posvojitev

Želim, da po moji smrti Zavod Mačja hiša poskrbi za moje muce

Imate muce in vas skrbi, kdo bo poskrbel za njih, če se vam zgodi najhujše? Če želite, da za njih poskrbi Mačja hiše, vas prosimo da:

  • v vaši oporoki ali v dodatku k oporoki dopišete: "Moji dediči naj po moji smrti glede nadaljne oskrbe mojih muc kontaktirajo Zavod Mačja hiša, Groharjeva ulica 8, 3000 Celje."
  • izpolnite prijavnico Vita - po življenju za življenje in nam jo pošljite, bodisi skenirano po elektronski pošti na naslov vita@macjahisa.si, ali po klasični pošti na naslov Zavod Mačja hiša, projekt Vita, Groharjeva ulica 8, 3000 Celje.
    Če nimate možnosti tiskanja, nam to sporočite in prijavnico vam bomo poslali po pošti.
  • po prejemu prijavnice vas bomo kontaktirali po elektronski pošti ali po telefonu in se dogovorili vse potrebno za sklenitev dogovora Vita - po življenju za življenje.

Kaj lahko pričakujete od nas v primeru sklenitve dogovora Vita?

Delovanje Mačje hiše je skoraj v celoti odvisno od predanega dela prostovoljcev, ki skrbijo za muce v svojih domovih. V primeru sklenjenega dogovora Vita bomo vašim muckom v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku, ki ga bomo določili skupaj z vami pri podpisu dogovora, poiskali skrbništva pri preverjenih prostovoljcih. V času iskanja primernega skrbništva je zaželjeno, da so dediči s postopkom seznanjeni in so z nami pripravljeni sodelovati, če je to seveda možno. Po namestitvi bomo za vaše mucke iskali nove domove, takšne, ki bodo ustrezali njihovim dosedanjim navadam.

V Mačji hiši postavljamo potrebe mačk na prvo mesto in vsako obravnavamo kot individualno bitje, s svojimi, njej lastnimi značilnostmi, posebnostmi in potrebami. Ob iskanju novih domov nikoli ne pristajamo na kompromise, ki bi kakorkoli lahko zmanjšali kvaliteto bivanja ali ogrozili njihova življenja. Pri tem nam ni pomembno, kako dolgo muca išče nov dom. Nikoli tudi ne evtanaziramo zdrave živali in tudi bolne ne, če obstaja vsaj majhna možnost za ozdravitev. Vsako mačje življenje nam je pomembno in enako pomembna nam bodo tudi ta, ki nam jih boste zaupali s sklenitvijo dogovora Vita.